Saai leventje hier!!! ;)
Door: Roos
23 April 2005 | Australië, Sydney
Jullie zullen het vast niet geloven maar ik heb helemaal niet zoveel meegemaakt de laatste tijd! En dit komt omdat ik druk met school bezig ben....echt waar hoor! Dat gefeest en naar het strand gaan wordt je natuurlijk ook een keer zat! :) hahaha maar de afgelopen weken moesten er echt een hoop assignments worden ingeleverd en natuurlijk moest ik mijn toneelstuk op gaan voeren. Jaja, ik ben druk bezig geweest met het voorbereiden van mijn kattenrol, en voor iedereen die het allemaal zo grappig vond, ik had echt wel meer tekst dan alleen maar MIAUW....Ik heb verschrikkelijk staan vlammen op het podium, en de lerares was ook echt helemaal tevreden over ons stuk. We deden het echt heel goed zei ze....mmmmmmmm, volgens mij zei ze dit alleen uit medelijden, want we hadden natuurlijk al verschrikkelijk voor paal gestaan op dat podium!! Maar het toneelstuk is dus weer achter de rug alleen moet er nu een evaluatie geschreven worden van 5 kantjes, iets minder dus. Het duurt een heel stuk langer (3 uur ofzo) om je assignment in het Engeles op papier te krijgen. Is toch hartstikke leuk, weer een dagje achter de computer. Wat moet je dan doen met 29 graden en een zonnetje???? De andere assignements die ik heb terug gehad, heb ik allemaal gehaald! Jeeeeeeee, ik lig helemaal op schema en alles heb ik tot nu toe gehaald. Jaja, het gaat nog wat worden met Roos en school.
Natuurlijk wordt er hier niet alleen aan school gewerkt, of dachten jullie dat nou echt............
Afgelopen week is Jilles in Sydney geweest en zelfs ik, heb nu weer allemaal nieuwe dingen gezien. Jilles moest alles in een week tijd zien waar ik een half jaar de tijd voor heb. Dus in hard tempo zijn we heel de stad door gegaan!
Mama en Marga, bereid je vast maar voor! Ik weet nu echt alles te vinden en te doen hier! Het was echt superleuk om iemand hier te zien, die ook uit dat bruisende Wateringen komt! We hebben een hoop gezien en verschrikkelijk veel gelopen. Elke nacht, na een dagje Jilles, lag ik met kramp in me bedje! haha. We zijn naar het Opera House en the Harbour Bridge geweest, daar was ik nog niet geweest ;) maar toch weer een aantal foto's genomen! We zijn gezellig naar het strand geweest, naar de Botanic Garden en we hebben heel relaxed aan het water gezeten! O ja, en een paar biertjes gedronken! hahaha Niet te vergeten zijn er een hoop souvenirs voor de mensen thuis gekocht. Ook een verschrikkelijke mooie koalaklok met een goude pennenstandaard erin, was een foutje. Maar ik ben benieuwd wie het slachtoffer is, die hem van Jilles gaat krijgen hahaha. Met Jilles ben ik ook weer naar de Blue Mountains geweest. Normaal gesproken doe je er een dag over om alles te bekijken, maar nee hoor, met Jilles was ik binnen 3 uur, weer op weg terug naar huis! Het was allemaal onzin, zei hij, want er staan zoveel bomen op, en die zijn toch echt groen! Cultuurbarbaar! hahaha
We hebben een hoop gelachen en gezien in deze week, het was echt super! Over 2 daagjes komt mijn moeder en dan mag ik weer gezellig heel de dag lopen en alles opnieuw bekijken, ik verheug me er nu al weer op, echt waar hoor :) (grappie mam!)
Natuurlijk zijn er ook weer een paar feestjes geweest hier en daar. De housewarmingparty van de surfdudes was erg geslaagd....mmmmm, beetje vreemde lui allemaal die Australiers maar ja na een paar uurtjes en een paar drankjes later, praat je gezellig met iedereen! De volgende dag moesten we weer uit...pfffffffff....we gingen uit met een paar oude huisgenoten, en we hebben weer lekker ouderwets gedanst in de Cargo (ik dacht ik zal eens een naam noemen, misschien kennen jullie het hahaha) Verder hebben we het de laatste tijd echt rustig gehouden en zijn we er weer klaar voor om vanavond naar een feestje te gaan van een jongen van de Uni. Toevallig woont die boven ons, dus dat is gunstig!
En natuurlijk vroeg naar bed morgen, want moet wel helemaal fit zijn als mijn moeder en mijn tante komt! En weer even trainen in de gym, misschien kom ik echt helemaal gespierd terug, weet het nog niet zeker hoor! Hoe ze het gepland hebben weet ik niet, maar ze komen op een nationale feestdag, ANZAC dag, hier aan. Alles straten zijn afgesloten en overal is er feest! MMMM, even kijken hoe ze van het vliegveld af kunnen komen en dan gelijk maar een feestje bouwen met mijn moeder en tante! Altijd leuk...
Nou, volgens mij heb ik er weer een lang verhaal van kunnen maken en heb ik weer alles verteld! Oja, ik ben al precies 3 maanden weg, dus op de helft! Het gaat echt supersnel en het is nog steeds helemaal geweldig, maar.........en nu komt het.....ik mis jullie allemaal wel hoor!!! Maar ja over 3 maanden zie ik jullie allemaal weer!!!
Een hele dikke kus uit Sydney,
197/303 Castlereagh Street
Sydney NSW 2000
23 April 2005 - 11:24
Christa:
ha lief zusje.. helemaal op schema en dat terwijl de zon schijnt.. ben trots op je! vond het erg fijn je stem even te horen en natuurlijk alle sappige details! kus Chris (voor Anne: deze keer ben ik de eerste, hahahaha).. -
23 April 2005 - 20:55
Iris:
He lieve Roosje!!
Ik wens je heel veel plezier met je mams en tante die je lekker komen bezoeken!! Tot gauw op de mail!! Ennuh...leer het nou eens af om die jongens zo af te schrikken joh!;) Dikke kus Iris -
26 April 2005 - 14:19
Sylvia:
Hoi nichtje!
Wat een verhalen... Je hebt heel wat te vertellen op de volgende nieuwjaarsreceptie! Misschien neem je ook nog wel een leuke surfdude mee?! Geniet nog even daar en doe je moeder de groeten. x Sylvia -
27 April 2005 - 13:22
Jilles:
moge
deze reactie plaats ik terwijl ik op singapore airport sta. moet zeggen na acht uur in een vliegtuig zitten is het wel weer ff lkkr om een stukkie te lopen, maar in sydney was het op een gegeven moment wel ff genoeg. maar was wel super gezellig idd. veel plezier met je moeder en tante en vooral LOOPSE
mzzl -
28 April 2005 - 18:38
Marianne:
Saai daar geloof ik !!!
Fijne tijd met je moeder en je tante. Kijk even je mail na i.v.m. je lio-stage !!! En reageer even.
Groetjes -
29 April 2005 - 13:11
Anne:
haha chris nou omdat jij het bent vind ik het niet erg hoor niet de eerste te zijn haha
nou roosje weer leuk verhaal en ben blij dat we al over de helft zijn want kan niet wachten tot het eind juli is!!! maar geniet er nog maar lekker van en hoe is het met je mams en tante??
dikke kus -
03 Mei 2005 - 08:57
Miranda Vis:
Ha die Roos,
Nou zo te lezen kom je ook niets te kort!!!!!
Wel leuk dat je het zo naar je zin hebt.
het zijn ook hele leuke verhalen om te lezen.
En wij maar zwoegen in dit koude kikkerland!
Heb je je moeder al een beetje een rondleiding gegeven?
Die wil straks natuurlijk niet meer terug.
Nou we missen je moeder wel hoor.
Nou doet ze de groetjes en geniet er nog maar even van.
Liefs Miranda -
12 Mei 2005 - 15:10
Mamma:
hoest, tijd niks gehoord we hebben gezellige dagen gehad met Christa.Druk met school?Ga je op pad met de andere dames, of vermaak je je wel .kussenxxxxx -
16 Mei 2005 - 14:52
Tim:
Hey roosje, denk je dat dat gaat lukken, trainen als ik weg ben? :p Bedankt voor je berichtje in mijn gastenboek, doe de groeten aan de andere dames! Kus, Tim -
18 Mei 2005 - 07:00
Priscilla:
Ik wacht op foto's ......
van drie meiden.......
hahaha!
Nog een paar weekjes en dan reizen langs nog veel meer mooie plaatsen.
Geniet verder van alles.