Wilde verhalen na 1 week Sydney
07 Februari 2005 | Australië, Sydney
hallo lieve mensen uit Nederland, mijn verhaal is veels te groot, wel zooooooo groot dat ik niet weet waar ik moet beginnen!
Let's try!
Het grote nieuws dat ik natuurlijk als eerste moet vertellen, is dat we sinds donderdag op kamers wonen. We slapen met zijn vieren in een huis met 11 andere mensen. Het is soms erg goor, maar je raakt er wel aan gewend...alleen niet dat er ineens een kakkerlak over ons kastje liep, maar gelukkig hadden we onze heldhaftige Nienke, en die sloeg met Denises borstel de kakkerlak echt morsdood....Echt goed van haar, alleen vond Denies het weer iets minder!!! We dachten trouwens dat het wel mee zou vallen hier met het ongedierte maar sinds vandaag zijn de gedachten veranderd, Gisteravond zaten Nienke en ik nog lekker in de tuin te lezen, toen Nienke besloot om gezellig de lamp aan te doen dan konden we het beter zien, en we lazen en we lazen en we lazen....maar we werden ook vanochtend wakker met gemiddeld 20 muggenbulten elk!!! GEWELDIG!!!!
Dit zijn eigenlijk de gebeurtenissen van de afgelopen dagen, ik begin geloof ik niet in de goede volgorde.....ik vertel gewoon wat er in me opkomt
Overdag hebben we niet echt veel gedaan en ik kan nu dus ook eindelijk zeggen: IK BEN BRUIN!!! jippieeeee...je kan dus wel raden wat het enige is wat wij overdag allemaal hebben gedaan: zonnen, zonnen, en nog eens zonnen (mam, pap, ik smeer me goed in hoor:) )maar natuurlijk hebben we ook al een hoop van de stad gezien. Op woensdag zijn we naar Darling Harbour gegaan, na eerst natuurlijk nog even in de zon te hebben gelegen. Dit is een hele grote haven met allemaal mooie bezienswaardigheden er om heen, zoals de echte Nederlands friettent! Maar er was ook meer, alleen nog niet gezien want er kwam een tropische regenbui uit de lucht vallen, dus toen hebben we maar midden op het plein in onze zomerkleding de regendans gedaan!!
Na de harde regenbui besloten we de volgende dag maar weer naar het strand te gaan, en natuurlijk moesten we dan eerst met een boot! Mijn ervaringen met de boot zijn niet goed, dus ik waagde het er maar op. Er was een hoop te zien, dus ik vermaakt me wel, en het was windstil, dat Sydney is trouwens echt supergroot! Op Manley Beach was het really nice. Hier hadden de surfdudes zich dus verstopt (we konden ze ook eerst nog nergens vinden), harde golven, zodat je je bikini toch goed vast moest houden. Denk nu niet dat ik alleen maar heb gezond. We zijn naar de Harbourbridge geweest en naar het Opera House geweest, toch wel de meeste bezienswaardigheid van Sydney. En het was ook zeker erg groot en mooi. Binnenkort gaan we naar binnen bij het operahouse en natuurlijk ook de brug beklimmen.
Nu natuurlijk nog even het uitgaansleven! Vrijdagavond zijn we met de Engelse en Ierse dudes uit het huis uitgeweest. En waar kwamen we nu weer terecht?? het was een soort Speakers, Nienke was helemaal in haar element, en ach..ik ben de moeilijkste niet dus ik doe gewoon mee!!!Het was echt een superleuke avond, veel gedanst en gedronken, maar de die engelsen en ieren kon ik toch echt niet bijhouden!! Daarna Kebab gegeten, die eerst goed smaakte, en toen kwamen de gore verhalen, dat je gewoon kat zat te eten of hond...Heel stoer zei ik dat het me niks kon schelen en heb ik gewoon alles opgegeten, maar achteraf: Echt smerig!!! Op zaterdagavond zijn we met de ierse dudes naar Coogee beach geweest, een groot spekatakel, maar het bruiste niet echt....Zondag was het dus tijd voor een relaxte dag (of we die nog niet genoeg hadden gehad) Met de meiden zijn we in het park gaan liggen en hebben we veel gekletst, gegeten en gedronken.
paar leuke puntjes:
* bij het stoplicht lijkt het wel of je in het oude computerspel keen zit, als die op groen springt wordt je echt afgeschoten!
* de wijnen zijn niete cht goed te drinken, maar we houden vol en blijven zoeken, het is hier ongeveen azijn!!
* onze buurman is echt een freak!!..de hele dag zit hij ons te begluren en als er wordt gepraat in de tuin, dan begint hij toch tegen ons te gillen...Chris, de englisch dude, stond te zingen onder de douche en toen werd die vent echt gek! echt een psycho!
Volgens mij heb ik jullie nu wel genoeg verveeld met alle verhalen....je zou er gewoon bij moeten zijn!!! Altijd mooi weer en alleen maar relaxte mensen!!!
lieve mensen,
spreek jullie snel, je kan me mailen: r_van_zundert@hotmail.com of je kan me zelfs sms-en: +61405981553 of een leuk stukje schrijven in me gastenboek!!!
dikke kus uit het zonnige Sydney
Roos
07 Februari 2005 - 12:10
Anne:
Heej lieve Roos
Het klinkt allemaal helemaal geweldig!
Zonse nog en doe de surfdudes de groeten van me;) Dikke kus en tot mails -
07 Februari 2005 - 12:50
Thijs:
Zo Roos ik heb het hele verhaal zitten lezen onder werktijd en het lijkt me vreselijk spannend. Ik heb het er met je vader over gehad en ik verwacht nog wel een zootje strandfoto's. Ik hoop natuurlijk ook wel dat je ook nog wat leert daar. Groetjes Thijs -
07 Februari 2005 - 14:25
Gardien:
hebben ze daar ook xboxen? :P
veel plezier u girls!..
kus. bart -
07 Februari 2005 - 15:59
Priscilla:
Hoi Roos,
Nog een versie erbij van jullie belevenissen. Leuk hoor om alles te lezen en te bekijken. Ga door met genieten en geef Denise een kus van me. -
08 Februari 2005 - 11:17
Thea:
Hallo Roos
Het is allemaal wel erg vervelend wat je allemaal moet doorstaan.Elke dag zonnen. Uitgaan en de boel verkennen. Ik benijd je helemaaaaaaaaaaaaaaaaal niet.Hou je taai. Heel veel plezier nog het moet maar. -
09 Februari 2005 - 12:24
Christa:
heej lieffie..
moet zeggen dat je het allemaal erg leuk kan vertellen.. ga je wel al een beetje missen hoor! dat betekent niet dat ik van de zomer naat je op het strand ga liggen! (met mijn witte engelse lijf, hahaha!) dikke kus! -
09 Februari 2005 - 12:38
Debby:
Hé Roos,
Je hebt het zo te lezen super naar je zin. Heel veel plezier nog en geniet er maar lekker van, want hier is het koud! x -
11 Februari 2005 - 07:56
Wil En Jan:
Roos,
Een wat late reactie van ons. We staan helemaal versteld. Ben je opera liefhebber geworden? Wat een verhalen! Wat een feest! Kijk je uit wat je eet! We zien uit naar het volgende verhaal! Kusjes van Wil en Jan. -
11 Februari 2005 - 11:49
Mirjam (van De Voetbal!):
Hoi Roos,
Zo te lezen heb je het echt naar je zin daar! Lekker zonnen daar, en je was al zo bruin. Mijn moeder is een sjaal voor me aan het breien (op de manier van jouw moeder), dus dan weet je wel wat voor weer het hier is. Geniet er lekker van,
liefs Mirjam -
Tineke:
Dag Schat geniet er van en dikke knuffels van mij Mammaxxxxxxxxx -
12 Februari 2005 - 16:05
Lique:
Nou Roos..waar blijven de wilde verhalen over de surfdudes? Of durf je die er nie op te zetten..iedereen leest dit natuurlijk..( ouders,oma, opa etc. ) hihi!
Ben benieuwd! liefs